Unmute

Crowdfunding groeit explosief: 14 miljoen euro opgehaald in 2012, 570 projecten en ondernemingen dankzij crowdfunding gefinancierd.

Documentairemaker Cees Franke is wars van bureaucratie van subsidies en haalt € 25.000 op met ontwikkelde crowdfundingwebsite . Je koopt aandelen via Ideal waarna je in de ‘live trade monitor’ je bijdrage direct terugziet.

Met website, acties en keihard werken heeft Franke het geld bij elkaar gekregen voor deze maatschappelijke documentaire over misbruik van jongens.

Referentie Cees Franke, CEO & Founder at Cees Franke Producties BV & zMerce

Toen ik Jan Fokke vroeg of hij wilde meedenken over crowdfunding en crowdsourcing voor onze documentaire Frozen Kids sprong hij direct op de trein in Nijmegen en kwam naar Hoorn. En we gingen aan de slag … Indringend, gepassioneerd en doorleefd vertelt hij, boeit hij, inspireert hij en weet je in beweging te krijgen. Hij heeft krachtig en motiverend geholpen om de crowdfunding en crowdsourcing website van de documentaire Frozen Kids van de grond te krijgen. Dankzij zijn ervaring met temperaturen ver onder nul, zijn pool-avontuur, heeft mij geïnspireerd vol te houden daar waar Frozen Kids soms definitief leek te bevriezen … Het simpele juiste woord, op het juiste moment en zijn authentieke support is prachtig om mee te maken. Een reis met Jan Fokke biedt je kans op onvermoede vergezichten en kansen.

  • Share:

Project:
Frozen Kids

Doel:
Een documentaire over seksueel mishandelde jongens

Bijdrage:
Crowdfunding website die uiteindelijk bijdraagt aan de realisatie van de documentaire (€ 25.000)

Datum:
Oktober 2012

CONTACT | KOFFIE

Aarzel niet en zoek even contact!