Outdoordacht by Technolyt

port u graag in de buitenlucht, in de juiste outfit en met slimme accessoires? Zoekt u de perfecte verrekijker, telescoop of vizierkijker? Of bent u een outdoorliefhebber die zich graag laat uitdagen door de natuur? Wat u ook buiten wilt ondernemen, bij Technolyt vindt u een compleet assortiment doordachte producten die uw plezier nog groter maken.  Technolyt. Superior gear. Great experience.

In 2007 kwam ik voor het eerst in aanraking met de organisatie Technolyt in verband met sponsoring van mijn poolexpeditie naar Groenland. Technolyt is onderdeel van de Waygroup. en levert producten die net even slimmer zijn en net even beter doordacht dan concurrerende producten. Het betreft zeer hoogwaardige technische outdoorproducten van diverse merken, o.a. Outdoordacht. Tot op de dag van vandaag profiteer ik van de destijds geleverde producten.

Technolyt is de sport/outdoor/optiek pijler van de Way Group. De Way Group is een groep bedrijven met één gemeenschappelijke doelstelling: producten leveren die net even slimmer zijn, net even beter doordacht dan concurrerende producten. En natuurlijk net even beter voor het milieu. Technolyt is hofleverancier van veel grote retail ketens in de Benelux. Zij bedient klanten als Perry Sport, Bever, AS Adventure, Run2day en Runnersworld. de merkportfolio bestaat uit merken als: BUFF®, Sea to Summit, Nathan, Altra, Bynolyt en meer.

Technolyt is importeur van deze merken en hierdoor verantwoordelijk voor de verkopen, distributie, marketing, financiën, administratie en service van al deze merken in Nederland België en Luxemburg. Het kantoor is gevestigd in Wormerveer.

  • Share:

Sponsor:
Outdoordacht by Technolyt

Adres:
Industrieweg 35 Wormereer, Noord-Holland, Netherlands

Telefoon:
075 647 4547

Website:
http://www.technolyt.nl/

CONTACT | KOFFIE

Aarzel niet en zoek even contact!