Onderwerpen

De kracht van storytelling

Met een pijl en boog op de Mont Blanc, golfen op de Groenlandse ijskap en overnachten in de vriezer bij de Sligro

Dromen realiseren

Ontdooi je dromen door gewoon te Dromen, Durven, Delen en Doen!

(Pool)expedities

Hoor alles dat komt kijken bij het opzetten en uitvoeren van een (pool)expeditie.


1.) Profile

23 mei 2006 – na een kort ziekbed overlijdt de moeder van Jan Fokke te vroeg aan kanker. Een breukervaring. Zijn boodschap sindsdien: Word geen slachtoffer van uitgesteld geluk.

Hij richt zich op sportieve expedities en werkt zijn bucketlist af. Pijl-en-boog-schieten op de De Mont Blanc, ultraruns, de Alternatieve Elfstedentocht, de SUP-Elfstedentocht, poolexpedities, 160 km rennend de Alpen over, 4.000-ers in Marokko, een uur gratis winkelen in de supermarkt, met zijn pooluitrusting een weekend in een vriezer. Niet alles lukt; hij probeert het wél. SBS6 plaatst hem op de 11e plaats in de top 25 grootste avonturiers allertijden.

Jan Fokke ziet avonturieren niet in absolute zin, maar eerder in het in beweging komen en gewoon doen. Verantwoordelijkheid nemen en eigenaarschap pakken. Hij legt de link met mensen in de zaal. Een droombaan, dat vakantiehuisje in la douce France, die wereldreis. Waar ben je bang voor? Wat houdt je tegen?

Door te beginnen met de kleinste stap ervaar je succes, kom je uit je comfortzone en ga je steeds grotere stappen zetten. Je kunt veel meer dan je zelf ooit voor mogelijk hebt gehouden.

2.) In een uur met mij krijgt u...

zet de grootste avonturier allertijden aan tot beweging! Het verhaal van Jan Fokke is een uitstekende impuls voor bedrijven om personeel enthousiast te krijgen, om mensen ‘over muurtjes’ te laten kijken en om energie te creëren tussen mensen. Hij vertelt zijn verhaal als een entertainer; luchtig, geestig, met anekdotes. ‘Met lezingen inspireer ik mensen om met hun eigen droom aan de slag te gaan. Ik wil de vonk zijn waardoor ze in beweging komen’.

3.) Alle deelnemers ontvangen het boek 'Vierdaagse met kortsluiting'

4.) Boekingen

Ik word vertegenwoordigd door sprekersbureau De Nieuwe Rede. Op de site vind je mijn profiel en kun je een boeking doen.

5.) Boeken

Sprekersbureau De Nieuwe Rede

Mijn boekingsmanager: Cindy Smit
06-11397615
contact@denieuwerede.nu

Realiseer je dromen!
Word geen slachtoffer van uitgesteld geluk.
173

Lezingen

113

Dromenworkshops

41

LinkedIn aanbevelingen

Dromende opdrachtgevers...

Staat u hier binnenkort bij?

Het is iedere keer gaaf als je mensen in beweging ziet komen en concrete stappen ziet maken om hun dromen te realiseren!

CONTACT | KOFFIE

Aarzel niet en zoek even contact!