Peter Schmeitz, Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit:
‘…Ik wil jullie hartelijk bedanken voor jullie inspirerende optreden voor mijn cluster. Hoewel de werelden van poolreizigers en beleidsambtenaren op het eerste gezicht totaal verschillend zijn, kwamen er verrassende parallellen boven tijdens jullie presentatie. Gedrevenheid, maatschappelijke betrokkenheid en een niet aflatende vastberadenheid om een schier onmogelijk doel te bereiken, deelden ons profiel. De metafoor van een geestelijke poolreis die het cluster onderneemt om de ambitie van een in alle opzichten duurzame veehouderij binnen 15 jaar te bereiken, deed vele ogen openen. De noodzaak van teamgeest, vertrouwen, openheid, veerkracht en relativeringsvermogen zijn slechts een paar van de uitdagingen die zowel op kantoor bij 20 graden, als bij min 40 graden buiten op de pool gelden. Hoewel jullie vooraf slechts een hele summiere briefing hadden gehad, bleken jullie meesters in het improviseren en inleven in mensen. Nuchter, en met de nodige humor en flair kregen jullie zelfs de meest kritische geesten enthousiast. De groep heeft een inspirerend kader meegekregen om in 2009 met zelfvertrouwen en teamgeest de strijd aan te gaan. Jullie staan genoteerd in Den Haag!…’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.