15-jarig jubileum van de Nbbe.
Keuzevak jubileumfeest; ‘Vakbekwaam onder extreme omstandigheden’
Vakbekwaamheid bereik je door persoonlijke ontwikkeling. Door jezelf continu te blijven ontwikkelen, kun je presteren in zelfs de moeilijkste omstandigheden. Tijdens dit keuzevak ontdekt u welke parallellen er te trekken zijn tussen de weerbarstige wereld van de poolreiziger en die van de brandweerman. Met foto’s, filmfragmenten en veel interactie geven Jan Fokke Oosterhof en Paul Kamphuis inzicht in hun aanpak voor persoonlijke ontwikkeling. Ze maken hierbij gebruik van onder andere hun STERmodel, de persoonlijke SWOT-analyse en hun persoonlijke ontwikkelpiramide (POP).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.