Lezing over ultralopen en meer specifiek het finishen in de Spartathlon, een 246 kilometer lange non stop hardloopwedstrijd. Hoe bereid je je voor op dit soort extreme uitdagingen middels het STERmodel?

Een reactie: ‘…Nogmaals zou ik je willen bedanken voor de lezing die je hebt gegeven. Het bewijst maar weer dat een mens veel meer kan dan wat algemeen wordt aangenomen. Als je een ijzeren wil hebt ben je al op de helft. De emoties zoals jullie gevoeld hebben spatten van het boek en jouw lezing af…’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.