Jan Fokke Oosterhof | @Ondernemerschap; Nederlanders ondernemender dan Amerikanen
397
post-template-default,single,single-post,postid-397,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

@Ondernemerschap; Nederlanders ondernemender dan Amerikanen

@Ondernemerschap; Nederlanders ondernemender dan Amerikanen

Verhagen: ‘Nederlanders ondernemender dan Amerikanen’ Nieuwsbericht | 17-01-2011 ‘Nederland scoort hoger dan de Verenigde Staten waar het gaat om het aandeel ondernemers in de beroepsbevolking. Ook het relatieve aantal starters is hier hoger.’ Dat blijkt uit maandag 17 januari 201 gepubliceerd onderzoek van het CBS in opdracht van minister Verhagen van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie (EL&I). Volgens de meest recente cijfers is het aandeel ondernemers hier meer dan 12 procent ten opzichte van ongeveer 10 procent in de Verenigde Staten.

2 Reactie's
  • JeVriendChris
    Geplaatst op 08:39h, 07 februari Beantwoorden

    Anders zouden de Native Americans dit land wel over hebben genomen en liep jij op ossenleren Uggs en was je naam Choctaw Hehewuti.

  • janfokkeoosterhof
    Geplaatst op 08:49h, 07 februari Beantwoorden

    Alleen al bij het woord Uggs zou ik heel Nederland willen stimuleren meer te ondernemen; dat niemals.

Geef een reactie