Jan Fokke Oosterhof | Website opgeleverd voor internationale ondernemersvereniging
66
post-template-default,single,single-post,postid-66,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Website opgeleverd voor internationale ondernemersvereniging

Website opgeleverd voor internationale ondernemersvereniging

Website opgeleverd voor de ondernemersvereniging Leiden International Network, een netwerk van internationaal opererende bedrijven uit Leiden en directe omgeving. De deelnemers zijn bedrijven die hier en/of in het thuisland bij elkaar meer dan 100 werknemers hebben. – http://www.leideninternational.com/

Geen reactie's

Geef een reactie