Website opgeleverd voor de documentaire Frozen Kids; filmmaker Cees Franke gebruikt deze website om via crowd funding fondsen in te zamelen voor deze te maken documentaire over seksueel misbruikte jongens. Vooralsnog heeft hij meer dan € 16.500,- opgehaald. – http://www.frozenkids.nl/

Met deze videoblog bericht filmmaker Cees Franke over de voortgang en zijn belevenissen rondom het maken van de documentaire Frozen kids.

De website frozenkids.nl heeft als doel om fondsen in te zamelen zodat de documentaire Frozen Kids kan worden geproduceerd. Op verschillende manieren kun je bijdragen aan de tot standkoming van de film.

Als filmmaker wil Cees Franke graag een statement maken voor mannen die als kind seksueel zijn misbruikt. De titel ‘Frozen Kids’ verwijst naar een staat van bewustzijn die ontstaat tijdens het seksueel misbruik: je gevoel uitschakelen, zodat je er als het ware even niet bij bent – een bekend overlevingsmechanisme.

Met de film wil hij een bijdrage leveren aan het actueel maatschappelijk debat en zo helpen de bewustwording van opvoeders te stimuleren.

Een reactie op “Website opgeleverd voor crowdfunding documentaire Frozen Kids

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.