Jan Fokke Oosterhof | Website opgeleverd voor crowdfunding documentaire Frozen Kids
63
post-template-default,single,single-post,postid-63,single-format-image,ajax_updown_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Website opgeleverd voor crowdfunding documentaire Frozen Kids

Website opgeleverd voor crowdfunding documentaire Frozen Kids

Website opgeleverd voor de documentaire Frozen Kids; filmmaker Cees Franke gebruikt deze website om via crowd funding fondsen in te zamelen voor deze te maken documentaire over seksueel misbruikte jongens. Vooralsnog heeft hij meer dan € 16.500,- opgehaald. – http://www.frozenkids.nl/

Met deze videoblog bericht filmmaker Cees Franke over de voortgang en zijn belevenissen rondom het maken van de documentaire Frozen kids.

De website frozenkids.nl heeft als doel om fondsen in te zamelen zodat de documentaire Frozen Kids kan worden geproduceerd. Op verschillende manieren kun je bijdragen aan de tot standkoming van de film.

Als filmmaker wil Cees Franke graag een statement maken voor mannen die als kind seksueel zijn misbruikt. De titel ‘Frozen Kids’ verwijst naar een staat van bewustzijn die ontstaat tijdens het seksueel misbruik: je gevoel uitschakelen, zodat je er als het ware even niet bij bent – een bekend overlevingsmechanisme.

Met de film wil hij een bijdrage leveren aan het actueel maatschappelijk debat en zo helpen de bewustwording van opvoeders te stimuleren.

Geen reactie's

Geef een reactie