Jan Fokke Oosterhof | @Leven, crisis en de toekomst
1068
post-template-default,single,single-post,postid-1068,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

@Leven, crisis en de toekomst

@Leven, crisis en de toekomst

Wat vind je er nou van eigenlijk?

Nou valt eigenlijk soms vies tegen!

Waarom dan?

De wereld is dom!

Waarom dan?

Read the book!

‘Economen zeggen maar wat, ze hebben geen verstand van technologie. Als de crisis iets heeft duidelijk gemaakt dan is het wel dat het systeem niet houdbaar is. Tim Jackson, hoogleraar duurzaamheid pleit (eindelijk) voor een economie zonder groei. Weg met het arbeidsproductiviteitsfetisjisme!’

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=NZsp_EdO2Xk]

 

Geen reactie's

Geef een reactie