downloadAlle trendbureaus en forecasting-agencies opletten! Er zijn controlfreaks gesignaleerd. De nieuwe trend…

Laten we samen (nooit) meer (aan)bellen: Vandaag lees ik in de krant: ‘Naast een bel-me-niet-register’ volgt er nu een ‘bel-(me)-niet-aan-register’. Nu nog een ‘spreek-(me)-nooit-meer-aan-register’.

Laten we samen regen maken: Door enorme hoeveelheden kristallen zilverjodide aan wolken toe te voegen kan het opeens gaan regenen. De kleine waterdruppeltjes, waaruit een wolk bestaat zetten zich af op de kristallen en komen dan als neerslag omlaag. Door de wolken versneld te laten uitregenen, kan het droog blijven op plaatsen waar de wolken heen drijven. Deze techniek wordt in Rusland ook toegepast om het bij belangrijke evenementen droog te houden. Men zorgt ervoor dat de wolken op een andere plek op afstand van het evenement versneld uitregenen. Ook bij de Olympische Spelen van 2008 in Peking is deze techniek toegepast. Het is echter wel een vervuilende techniek, zilver als metaal is geen gevaarlijke stof, echter als verbinding is het net zo giftig als een loodverbinding.

Laten we samen de duisternis verdrijven en licht maken: In de Volkskrant lees ik een artikel getiteld ‘Lichtzinnig’ (De Volkskrant, 16 januari 2013). In Zweden rust men talloze bushokjes uit met helle, witte tl-lichten om het gebrek aan daglicht te compenseren en de duisternis te verdrijven. Niet onlogisch gezien het daar van 9 uur in de ochtend tot 14 uur in de middag licht is. Dan heb je ook iets te verdrijven. Waar hebben we het over met onze Nederlandsche zomers en winters!?

Laten we het WK Voetbal kopen: Als we vriendjes worden met een rijke sjeik dan kunnen we vast een winnend team samenstellen.

Laten we een Keniaanse marathon organiseren in Rotterdam: Als we alle (snelle) Kenianen naar Rotterdam halen, worden we vast de snelste marathon ter wereld! Het summum:een ontsnappende Keniaan die door de ‘Grote Mannen’ op de motor wordt teruggeroepen en gecorrigeerd omdat hij het Grote Masterplan verstoort…

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.