Jan Fokke Oosterhof | ‘Mensen met MS lopen de Vierdaagse’ genomineerd voor Sportiviteit Prijs 2013
1144
post-template-default,single,single-post,postid-1144,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

‘Mensen met MS lopen de Vierdaagse’ genomineerd voor Sportiviteit Prijs 2013

‘Mensen met MS lopen de Vierdaagse’ genomineerd voor Sportiviteit Prijs 2013

sportiviteitsprijs_336x280Mensen met MS lopen de Vierdaagse is genomineerd voor de Sportiviteit Prijs 2013. Deze wedstrijd is een initiatief van VU Connected en de VriendenLoterij, die zich inzetten voor een sportiever klimaat in Nederland. Samen met tien andere initiatieven zijn wij genomineerd en maken kans op de publieksprijs (€ 5.000) en de juryprijs (€ 10.000). Stem op ons, dan maken wij kans op de publieksprijs!

Stem op Mensen met MS lopen de Vierdaagse

Vind jij dat wij de Sportiviteit Prijs moeten winnen voor het beste sportinitiatief van 2013? Ga naar http://www.vuconnected.nl/mensen-met-ms-lopen-de-vierdaagse  en stem op ons voor de publieksprijs!

Uitreiking 23 mei in talkshow ‘Geweld van het veld’

De Sportiviteit Prijs wordt uitgereikt tijdens de talkshow ‘Geweld van het veld’ op donderdag 23 mei in het Frans Otten Stadion te Amsterdam. Barbara Barend, ambassadeur Sportief, gaat in gesprek met o.a. Anton Binnenmars (KNVB) en Marjan Olfers (VU). Meer weten? Erbij zijn? Meld je hier aan: http://www.vuconnected.nl/sportief23mei.

Geen reactie's

Geef een reactie