Jan Fokke Oosterhof | Beweegredenen bergtoerisme
2378
post-template-default,single,single-post,postid-2378,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Beweegredenen bergtoerisme

Beweegredenen bergtoerisme

Het afgelopen jaar gaf ik een serie colleges aan de Fontys Sporthogeschool met als thema ‘het schrijven van een lezenswaardig, publicabel artikel in relatie tot je sportproject’. Dat is een mond vol. Hoe blij verrast was ik toen ik het artikel van student Alex Janse gemaild kreeg! Hij schreef een zeer vermaeckelijk artikel over de beweegredenen van mensen om zich in de bergen te begeven. Lees en geniet ervan!

 

Geen reactie's

Geef een reactie