Ik verveel me nog niet. Maar dat komt omdat ik mijzelf uitwis. Cd’s digitaliseren, dvd’s idem, boekjes lezen en foto’s wegdoen. Vele dozen zijn verdwenen en nog even en mijn shizzle past in een rugzak. Mijn ultieme ambitie. Het leven gevangen in een rugzak, ofwel totale focus op beleven, ervaren, zijn en verbindingen met mooie mensen.

Desalnietteplus probeer ik creatief te zijn. Dat ben ik met de pen. Maar ik probeer mijn grenzen te verleggen onder het mom dat ik pipi langkous ben. Ik heb waterverven geprobeerd. Veel water en vlekken; je zou het niet herkennen als verf.

Ik ging houtsnijden. Had een mooie wandelstok en een coole dolk. Enkele minuten later had ik een kamer vol snippers en… bloed. De dolk ervoer geen enkele weerstand bij de confrontatie met mijn hand. Daar gaat mijn borg, vloerbedekking nu rood.

Ik overwoog mandalas, punnikken, breien en klankschaal maar ervoer weerstand.

Ik ging tekenen. Tekende mensen die ik waardeer. De vraag is of zij mijn tekeningen waarderen. Een ding is zeker: als ooit kleinkinderen op zolder stuiten op mijn portretten en vragen hoe ende wat. Dan is het antwoord: Jan heeft de Coronacrisis nog meegemaakt.đŸ€­

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.