Ik vind het geweldig om te schrijven over mijn avonturen. Ik geef mijn boeken zelf uit. Een overzicht van de laatste boeken.

2019 – Mijn laatste boek: Rennen voor je Leven; handleiding dromen realiseren voor bankhangers gaat over het realiseren van (ondernemers)dromen met mijn finish in de Marathon des Sables, ook wel de zwaarste voetrace op aarde genoemd, als voorbeeld.


2015 – Interim Management. Research gedaan en basis manuscript voor dit boek dat verschenen is over het vak interim-manager. Auteur Peter Buisman.


2013 – Vierdaagse met Kortsluiting. Ik heb zes mensen met de ziekte Multiple Sclerose getraind voor de Vierdaagse. Alle haalden ze de finish. Ik schreef het boek Vierdaagse met Kortsluiting met voorwoorden van politicus Job Cohen en Olympisch sporter Kamiel Maase.


2012 – Hardloopboekje. Een boekje met alle hardloopwedstrijden uit het jaar 2012 in samenwerking met Loopplatform Looptijden.nl en de Atletiekunie.


2011 – Essay in de essaybundel Publieke Pioniers. Essay ‘Rebels with a Cause dat antwoord geeft op de vraag hoe de publieke sector de energie van social entrepreneurs kan richten.

2011 – Mijn lange loop naar het licht (2011). Vertaling vanuit Duits en in de markt zetten van dit verhaal over de snelste blinde marathonloper ter wereld, Henry Wanyoike.


2008 – Hardlopen met succes je grenzen verleggen. Boek over de finish van atleet Paul Kamphuis in de 246 kilometer lange Spartathlon waarbij ik hem coachte. Eerste druk uitverkocht, inmiddels uitgegeven in tweede druk.

2006 – Je Navel als Kompas. Boek dat bestaat uit gebundelde columns geschreven tijdens de voorbereiding op en deelname aan mijn eerste ultraloop, de 80 kilometer lange Swiss Alpine Marathon.


2001 – Organiseren rondom Kennis. Mijn scriptie over kennismanagement, verschenen in boekvorm. Te bestellen. Boek biedt een diagnosemodel aan managers om kennisgerelateerde organisatieproblemen in kaart te brengen en op te lossen.


1996 – Creating tomorrow’s business; managing knowledge. Engelstalig boek geschreven met twee anderen. Boek bevat een model om kennismanagement aan te vliegen op basis van literatuuronderzoek en interviews met vooraanstaande organisaties in Nederland, Boston, San Fransisco en New York.

2010 – Documentaire Frozen Dreams


Documentaire over (pool)expedities. De film laat zien hoe je je dromen kunt realiseren en geeft tips. Winnaar van international Killarney Outdoor Filmfestival in de categorie multisports.


Galerij