Kinderen vermaken in isolement…

In een ver verleden – ja ik ben al 45 – was ik uitgever. Ik gaf het vermakelijke avonturen-kinderboek Helden van het Hogeland uit. Ik heb er nog 250 liggen. Dit is de tijd voor kinderen om te lezen.

Het is een prachtig geïllustreerd kinderboek met 300 pagina’s en een hardcover.

Wil je er 1, 10, 100 of zelfs 250? Doe een leuk bod. Per stuk zijn ze 14,95.

Er gelden echter astronomische Coronakortingen dan kan ik de huur weer een maandje betalen!

De inhoud
Door klimaatverandering komt het Laagland onder water te staan. De Moeraslanders en de piraten uit de hoofdstad Kapershaven vallen daarom het arme en vredige Hogeland aan. Het is een verrassingsaanval waar de Hogelanders niet veel tegen kunnen doen en zelfs de Hertog van het Hogeland wordt gevangengenomen. Marita en Harruil krijgen de opdracht om vrede te stichten, waarbij een geheimzinnige steen hen de weg wijst. Tot hun verbazing leidt de steen hen naar het hol van de leeuw: Kapershaven! Wat volgt is een avontuurlijke reis. De dappere Helden zetten en op de gevaarlijkste momenten schieten geheimzinnige witte wezens hen te hulp. Het wordt een meeslepend avontuur vol gevaar, vertrouwen en vastberadenheid. Op hun vreemde tocht ontdekken Marita en Harrul wie de échte Helden van het Hogeland zijn.

De kosten bedragen 14,95 per boek plus 7,25 verzendkosten. Bij bestelling van meer exemplaren gaan de kosten direct drastisch dalen!

Bestelformulier Helden van het Hogeland