Ik werk vanuit mijn eenmanszaak Bestaansverwondering.
Als ik niet aan het sporten ben, verdeel ik mijn tijd over diverse projecten en werkzaamheden.

Als spreker geef ik lezingen en colleges over grenzen verleggen, ondernemerschap en het realiseren van dromen. De basis voor mijn lezingen ligt in de verschillende sportieve (pool)expedities die ik heb ondernomen en bedrijven die ik heb opgericht.

Als schrijver & columnist vraag ik  mij continu af wat er toch om mij heen gebeurt. Ik verwonder mij. Mijn bestaansverwonderingen kun je lezen in mijn blogs. Voor de goede orde: Bestaansverwondering is niet hezelfde als Verstandsverbijstering.

Bestaansverwondering; Hoe remt een vis…?

Als oprichter van de Green Runner Movement probeer ik iedereen te inspireren om tijdens ieder buitenmoment 1 stuks zwerfafval op te rapen.

Als baasje vertel ik graag over de avonturen die mijn hond Blue meemaakt. Haar motto: ‘Live life like there is no end to your leash!

Als uitgever verkoop ik mijn boeken op deze website.

Als ondernemingscoach vind ik het leuk om (startende) ondernemers en bovenal studenten te begeleiden bij het starten van hun onderneming. Op 18-jarige leeftijd begon ik mijn eerste eigen bedrijf, een adviesbureau. Daarna volgden een congres- en evenementenbureau, een uitgeverij (vof), een eenmanszaak voor copy writing, twee stichtingen, een web development bedrijf. Vanuit mijn 18 jaar ervaring als ondernemer neem ik deel in jury’s, Dragons’ Dens en geef ik colleges over alle facetten van ondernemerschap.

Ik ben coördinator van het project ‘mensen met Multiple Sclerose lopen de Vierdaagse’. Zes mensen met MS hebben in 2011 een statement gemaakt; ondanks MS is het mogelijk de Vierdaagse te lopen, als je maar uitgaat van je krachten en mogelijkheden en niet van je belemmeringen. Ik ben trainer, fondsenwerver, webbouwer, perswoordvoerder en schrijver achter het boek dat verschijnt over het project.

Als congresmanager kun je mij inschakelen voor je (bedrijfs)evenement.