Een aantal keer figureerde ik in een podcast over het lopen van de Marathon des Sables of mijn visie op managemente n organiseren. Een overzicht.

6 juni 2019 – De Nieuwe Rede, een gesprek over Business Expedition Style

In deze aflevering ga ik in gesprek met Jan Fokke Oosterhof, een avonturier met de nodige sport-ervaring. Hij heeft mij al geregeld door fysiek zware uitdagingen heen gecoacht en inmiddels zijn ervaring vertaald naar een nieuwe manier van organiseren.

Luister de Podcast hier>>

17 januari 2019 – Runspiration Podcast, Dromen, Durven, Delen, Doen!

Ik heb een ontzettend interessant gesprek gehad met Jan Fokke Oosterhof. Jan is een man die zijn dromen waarmaakt. Hij heeft dit jaar de Marathon Des Sables gelopen; The Thougest Footrace on Earth. Hij is een inspirerende spreker voor bedrijven, blogger, schrijver en hij organiseert verschillende sportieve expedities.

Wij hebben een gezamenlijke passie; hardlopen. We hebben ook gesproken over hardlopen als middel om persoonlijk leiderschap en effectiviteit te krijgen. Persoonlijke groei door middel van beweging. Dat is wat ons samenbindt.

Luister de Podcast hier>>

6 juli 2018 –  LoopPraat – Dé Nederlandse Podcast over Hardlopen

6 juli 2018 – Onze gast voor LoopPraat aflevering vijf is Jan Fokke Oosterhof. Hij is avonturier, auteur, blogger, spreker en bovenal enthousiast trailrunner. In 2017 beleefde hij een ‘jaar vol mini-expedities’ en in april van dit jaar finishte hij de Marathon des Sables, een stage race van 240 kilometer door de Sahara verdeeld over zes etappes. In deze aflevering vertelt hij wat hij allemaal heeft meegemaakt én hoe hij zich er op heeft voorbereid. Grootste take-away uit aflevering vijf? De Marathon des Sables wordt gezien als een van de zwaarste hardloopwedstrijden ter wereld. Is de wedstrijd daarom alleen maar weggelegd voor ultrabikkels? Jan Fokke vindt van niet. Iedereen die een goede marathon in de benen heeft kan volgens hem de Marathon des Sables doen. Shownotes: Jan Fokke Oosterhof op Instagram De Marathon des Sables-website Ian Corless Jimini’s insectenbars Looptijden.nl, het platform waar Jan Fokke zijn tijden en wedstrijden bijhoudt. Jan Fokke’s muziektips: Kap Bambino en Snowpatrol’s ‘Run’ en ‘Chasing cars’. Tim’s muziektip: Q-Dance power hour Jan Fokke’s boeken: Je Navel als Kompas over eerste ultra Swiss Alpine Marathon (78.5 km) Hardlopen met succes je grenzen verleggen Mijn lange loop naar het licht (vertaling vanuit Duits), verhaal van de snelste blinde marathonloper ter wereld. Luister LoopPraat via: Spotify Apple Podcast Soundcloud Stitcher

Luister de Podcast hier>>