Door actief mijn social media in te zetten voor, tijdens en na expedities, heb ik een enorm netwerk opgebouwd. Ook verschijn ik zo nu in dan in de media.

Door netwerk en persaandacht kan ik producten en organisaties een platform bieden. Daarbij helpt het dat SBS6 in al haar wijsheid besloot dat ik volgens en een van de grootste avonturiers allertijden was.

Veel sponsors en partners maken gebruik van de mogelijkheden. Mocht je interesse hebben, neem even contact op dan kunnen we kijken hoe ik je kan helpen.

Influencen is alleen mogelijk als beide partijen er voordeel aan hebben.

Partners met wie ik o.a. eerder samenwerkte

Salt Magazine persreis

Ik schreef artikelen voor het fantastische Salt Magazine, het platform voor mensen met een actieve, avontuurlijke en gezonde levensstijl.

Voor het platform ging ik op persreis en verkende het prachtige wintersportgebied Les Orres. Ik schreef er het artikel ‘Snowmood in Les Orres’ over.

Hoka One One producttest

Als actief trailrunner en -blogger bij Trailrunning Europe test ik de Evojaws-trailschoenen van dit merk.

Lees mijn eerste blog op het platform

Whoopwhoop, vliegen met mijn Hoka One One Evojawz-trailstampers op de Joepieloop .

Exposure ALLSAFE Mini Opslag

In 2018 liep ik de Marathon des Sables, ook wel de toughest Footrace on Earth genoemd, met ALLSAFE Mini Opslag als exclusief hoofdsponsor.

ALLSAFE steunde mij financieel. Als tegenprestatie noemde ik zo vaak als mogelijk (26x) de slogan van ALLSAFE in de pers, namelijk: ALLSAFE geeft ruimte, in dit geval om mijn grootste droom te realiseren.


Andere geteste producten en diensten…