Op avontuur!

Expeditieschool.nl start samen met de community Gravelrides.cc een podcast/ vlog. Alle ins en outs van expedities en avonturen, gear en tips, allemaal voor jou online beschikbaar.

Onderwerpen

Expedities & Avonturen

Kijk mee over de schouder van andere avonturiers en laat je inspireren om zelf op pad te gaan.

Ja maar… & Excuses

Wil je graag op avontuur, maar weet je niet waar te beginnen? Heb je geen geld of tijd? Lukt het maar niet in beweging te komen? Met de podcast willen we je een stukje op weg helpen.

Gear & Reviews

Welke topproducten kun je inzetten, die je niet in de steek laten als je strijdt tegen de elementen?

Vragen & Ideeën

Je kunt vooraf vragen of thema’s aandragen die we meenemen in de volgende uitzending. Stuur een e-mail naar XX

uitzendingen

Eerdere podcast voor LoopPraat

Onze gast voor LoopPraat aflevering vijf is Jan Fokke Oosterhof. Hij is avonturier, auteur, blogger, spreker en bovenal enthousiast trailrunner. In 2017 beleefde hij een ‘jaar vol mini-expedities’ en in april van dit jaar finishte hij de Marathon des Sables, een stage race van 240 kilometer door de Sahara verdeeld over zes etappes. In deze aflevering vertelt hij wat hij allemaal heeft meegemaakt én hoe hij zich er op heeft voorbereid.

Grootste take-away uit aflevering vijf? De Marathon des Sables wordt gezien als een van de zwaarste hardloopwedstrijden ter wereld. Is de wedstrijd daarom alleen maar weggelegd voor ultrabikkels? Jan Fokke vindt van niet. Iedereen die een goede marathon in de benen heeft kan volgens hem de Marathon des Sables doen.

Luister de Podcast hier>>

Eerdere podcast voor De Nieuwe Rede, een gesprek over Business Expedition Style

In deze aflevering ga ik in gesprek met Jan Fokke Oosterhof, een avonturier met de nodige sport-ervaring. Hij heeft mij al geregeld door fysiek zware uitdagingen heen gecoacht en inmiddels zijn ervaring vertaald naar een nieuwe manier van organiseren.

Luister de Podcast hier>>

Testimonials

Ik moet het boek nog lezen, maar andere tip is de podcast op Looppraat. Ik had meteen zin
om de Marathon des Sables te lopen: https://www.looppraat.nl/looppraat-s01e05-jan-fokkeoosterhof/

Myrthe

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin id arcu aliquet, elementum nisi quis, condimentum nibh. Donec hendrerit dui ut nisi tempor scelerisque.

Jane Doe

Laten we samen iets geweldigs opbouwen.